Panda Bygg AS
Det miljøvennlige byggefirma
Utskriftsvennlig versjon

Halmelementbygg Bolig Peters dag 9

16.12.2016
Veggene er forseglet med vindsperreduk. Det samme er taket.
Arken er konstruert og rupanelen legges på utlektningen for luftningen.
Ovenpå kommer underlagspapp, sløyfer og lekter.
Da kan vinteren bare sette inn med snø, is og ruskevær, - vi er i rute.

At vi på denne årstid og etter bare 1 måned skulle nå så langt med dette pilotprosjektet, som ingen har erfaring med, hadde jeg ikke forventet.
Naturligvis spiller det en rolle at været har vært usedvanlig mildt og stabilt for årstiden, men man kommer ikke bort fra at halmelemetene har vist seg særdeles samarbeidsvillige og er både rasjonelle og nøyaktige å jobbe med.
Sist, men ikke minst, må håndverksteamet til Kombygg as under ledelse av Rolf Jönsson bære sin del av skylden for at alt har forløpet planmessig og uten uhell.
Hadde de ikke i utgangspunktet vært åpne til denne nye byggemetoden og stått på for å kvalitetssikre bygget hele veien, kunne resultatet godt ha blitt annerledes... 
- Og snart er det jul og juleferie...
Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 9