Panda Bygg AS
Det miljøvennlige byggefirma
Utskriftsvennlig versjon

Halmelementbygg Bolig Peters dag 6

09.12.2016
Nådde i går et godt stykke på vei med veggen i 2. etg. og kunne nå begynne med vindsperreduken, samtidig som andre fortsatte med å mont. elementene.
Dette gikk radig fremover pga at elementene er mindre her oppe.
Tidlig på ettermiddagen var de siste elementene på plass og vi kunne nå konsentrere oss om mønedrageren, for at det skulle bli enkelt å henge en presenning over hele bygget, så den kan stå beskyttet mot vind og vær til vi kommer igjen på mandagen.
Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 6