Panda Bygg AS
Det miljøvennlige byggefirma
Utskriftsvennlig versjon

Halmelementbygg Bolig Peters dag 5

01.12.2016
Startet med å losse den andre og siste bil med matr. fra EcoCocon. http://www.ecococon.lt/ 
Her kom de porøse platene som skal dekke halmelementene utv. og være grunn for kalkpussen, foruten de 11 ton med ferdigblandet leiremørtel, som skal brukes på de innv. veggene. Begge mørtlene harmonerer bra med halmelementene, så de bevarer sin diffusjonsåpenhet, som er avgjørende for et godt inneklima, - i motsetning til de moderne pottetette, "plastpose hus", som må ha balansert ventilasjon for å fungere.
Dessuten gjør pussen halmen skadedyrstett foruten brann- og allergisikker.
Etasjeskillet var i mellomtiden blitt ferdig så nå kunne vi fortsette på 2. etg. og fikk løftet alle elementene på plass.
Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5Image for Halmelementbygg Bolig Peters dag 5